Skip to main content

Route

Met de auto:

Voor het adres Oude Parklaan 111, 1901ZZ, Castricum werkt de tomtom mogelijk niet gunstig. Geef daarom in: Zeeweg, Castricum.  vanaf de provinciale weg sla je af naar de N 513 neem na de 2e rotonde de 1e afslag links. Nu ben je op het Landgoed Dijk en Duin. Laat de nieuwbouw wijk aan de rechterhand liggen en volg de weg tot een splitsing. Houd hier links aan. Volg de slingerende weg en houd rechts aan. Je rijdt voorbij aan het gerestaureerde voormalig "Mannenpaviljoen" dat aan je rechterhand ligt. Rijd even verder tot de volgende splitsing: links aanhoudend is de P tussen de bomen, rechts aanhoudend is de ingang Oude Parklaan 111.

Kamer 1.14 is op de 1e etage naar links.

Parkeren

Op het terrein is het parkeren gratis. Er zijn diverse parkeerhavens ingericht. Voorbij dde hoofdingang bevinden zich nog meer parkeerplaatsen. U kunt ook parkeren bij De Oude Keuken. U bent dan aan de achterkant van de hoofdentree. 

Met de fiets: 

Via de Duin en Boschweg. Vanaf de Duin en Boschweg fiets of wandel je langs het witte kerkje rechtdoor. Daarna zie je aan je linkerhand het gebouw met een torentje.

Met openbaar vervoer

Vanaf Treinstation Castricum kunt u met NS Fiets komen of wandelend gaan. Fiets of Loop in Noordelijke richting langs het station en bij de eerste spoorwegovergang aan uw linkerhand steekt u het spoor over. Houd rechts aan. Deze klinkerweg, Duin en Boschweg volgt u geruime tijd rechtuit. Bij het Witte kerkje ben je er bijna. Daarna zie je het gebouw met het torentje links voor je verschijnen.