De praktijk

Oprecht & Rechtop is aangesloten bij de beroepsvereniging V.I.S. de RBCZ en SCAG.

De behandeling

Tijdens de eerste behandeling vindt de intake plaats en de Oosterse buik- of rug diagnose.  Bij de eerste afspraak is de behandelingsfase iets korter dan de opvolgende afspraken.  Een behandeling duurt 65 minuten. Tijdens de shiatsu ervaart u ontspanning en is er contact over wat er gebeurd. Tijdens de behandeling is het rustig er is geen achtergrond muziek. Vaak adviseer ik zo’n 4-5 behandelingen om het zelfherstellend vermogen te helpen. In die periode wordt duidelijk hoe het lichaam  reageert en hoe het herstel vordert. De frequentie houdt verband met de aard en duur van de klacht en uw conditie.

Shiatsu wordt door de kleding heen gegeven. De kleding dient rekbaar te zijn en bij voorkeur van katoen. Neem voorafgaande aan de behandeling geen grote maaltijd, drink geen koffie of alcohol. Omdat shiatsu een diepe ontspanning geeft is het belangrijk na de behandeling wat tijd vrij te houden om de werking van shiatsu te integreren.

De behandeling wordt ook dit jaar grotendeels vergoed. Dit is afhankelijk van uw aanvullende verzekering.  Wilt u zeker weten of uw verzekering shiatsu therapie vergoedt?  klik hier   Neem contact op met mij of uw zorgverzekeraar wanneer u twijfelt of kijk op www.zorggids.nl 

De praktijk is open op dinsdag, donderdag en vrijdag. Er zijn ook behandelmogelijkheden op de dinsdag- en donderdagavond. De behandelruimte is op de eerste etage. Mocht dit een probleem worden, dan is er een alternatief.  Er is geen aparte kleedruimte aanwezig.

Praktijk adres:

Oude Parklaan 111, 1901 ZZ  te Castricum.  Voor de juiste toegangsroute tikt u in: Zeeweg. De tomtom herkent de goede toegangsweg nog niet.  of bel  06-30335321 E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aangesloten bij : V.I.S , RBCZ en SCAG

Wenst u meer  informatie over mogelijkheden op de werkplek van Shiatsu, Do-In of stoelshiatsu-massage?  Neem geheel vrijblijvend contact op.

Copyright © 2017 Marga van Koeveringe | Alle rechten voorbehouden | LinksWebdesign