De praktijk

Oprecht & Rechtop is aangesloten bij de beroepsvereniging V.I.S. Daarnaast ben ik lid van de koepelvereniging RBCZ  en aangesloten bij de TCZ.

De behandeling

Tijdens de eerste behandeling vindt de intake plaats en de Oosterse buik- of rug diagnose.  Bij de eerste afspraak is de behandelingsfase iets korter dan de opvolgende afspraken.  Een behandeling duurt 70 minuten. Tijdens de shiatsu ervaart u ontspanning en is er contact over wat er gebeurd. Tijdens de behandeling is het rustig er is geen achtergrond muziek. Vaak adviseer ik zo’n 4-5 behandelingen om het zelfherstellend vermogen te helpen. In die periode wordt duidelijk hoe het lichaam  reageert en hoe het herstel vordert. De frequentie houdt verband met de aard en duur van de klacht en uw conditie.

Shiatsu wordt door de kleding heen gegeven. De kleding dient rekbaar te zijn en bij voorkeur van katoen. Neem voorafgaande aan de behandeling geen grote maaltijd, drink geen koffie of alcohol. Omdat shiatsu een diepe ontspanning geeft is het belangrijk na de behandeling wat tijd vrij te houden om de werking van shiatsu te integreren.

De behandeling is meestal grotendeels te declareren. Dit is afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Klik op de link om uw vergoeding voor shiatsu te vinden. Wilt u zeker weten of uw verzekering shiatsu therapie vergoedt neem dan contact op met uw zorgverzekeraar en/of kijk op www.zorggids.nl complementaire zorg, oosterse geneeswijzen, acupunctuur/shiatsu. Of kijk op: Overzicht_vergoedingen_IOKAI_2015

De praktijk is open op dinsdag, donderdag en vrijdag. Er zijn ook behandelmogelijkheden op de dinsdag- en donderdagavond. De behandelruimte is op de eerste etage. Mocht dit een probleem worden, dan is er een alternatief.  Er is geen aparte kleedruimte aanwezig.

Praktijk adres:

Oude Parklaan 111, 1901 ZZ  te Castricum. A.u.b. Route beschrijving lezen in kopje Route.Tel 0251 – 31 34 92  of  06-30335321 E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aangesloten bij : V.I.S , SRBAG en RBNG 

Wenst u meer  informatie over mogelijkheden op de werkplek van Shiatsu, Do-In of stoelshiatsu-massage?  Neem geheel vrijblijvend contact op.

Copyright © 2017 Marga van Koeveringe | Alle rechten voorbehouden | LinksWebdesign